Rólunk

Medianette - A sikerre vállalkozunk...

 
Családi vállalkozásunk 2009-ben alakult, s fő tevékenysége a papír alapú kommunikációs kampányok teljes körű kivitelezése. Kialakult kapcsolatainknak köszönhetően az ország bármely területén történő közvetlen ügyfélelérést teszünk lehetővé. Partnereink számára költséghatékony és tudatosan tervezett csatornát kínálunk, hogy növelhessék eladásaik sikerességét


 

Cégfilozófia

Egyik legfontosabb kritériumunk az igényesség. Partnereink kivétel nélkül kiváló termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyekről igényes formában tájékoztatjuk a leendő vásárlókat. Kampányaink szakszerű, tudatosan felépített és esztétikai szempontból is kifogástalan üzenetekből állnak. Tevékenységünket a nagyobb ügynökségek áraihoz viszonyítva, azoknak csupán töredékéért kínáljuk.


 

Küldetés 

A mai világban számos feleslegesen elköltött forintot pazarolnak el a cégek olyan marketing kampányokra, amelyek sokszor nem is a kívánt célcsoporthoz jutnak el. Mi erre kívánunk megoldást nyújtani, hiszen az általunk kivitelezett kampányok fő előnye az, hogy közvetlenül a potenciális vásárló kezébe kerülnek az adott üzenetek, melyeket az ügyfél igényeihez igazítunk. Így a meddőszórást minimálisra csökkentjük és többek között ezzel is hozzájárulunk marketing költségvetésének hatékonyabb kihasználásához.
 


 

Célunk

A jövőben Magyarországon a már kialakított igényes partner-hálózatunk  bővítése a fő célunk, ahol az ügyfél-eladó közötti kapcsolat folyamatos kommunikáción alapul  és mindkét fél kölcsönös elégedettségét eredményezi.